Helwa op Foodex in Japan
Onze Export manager Geert is momenteel in Tokyo samen met Exportpartner en mede-commercianten om de Japanse markt te verkennen. Hij vertegenwoordigt Helwa op de Foodex beurs en onderzoekt of Japan klaar is voor onze heerlijke wafels.
Eerste (mijl)paal voor de uitbreiding
We hebben een mijlpaal bereikt in ons streven naar groei! Op 17 januari 2024 werd de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van onze bakkerij. Doeke Hellema drukte met enthousiasme op de knop om symbolisch de weg vrij te maken voor deze stap naar groei.
Helwa op ISM Keulen 2024
Van 28 t/m 31 januari 2024 staan wij op de beurs in Keulen. In Hall 10.2 en stand C070 laten we graag onze innovaties zien. We kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden.
Nieuwste innovatie: Breakbar XL
Onze nieuwste innovatie is de Breakbar XL. Deze glutenvrije chocoladewafel is het nieuwste meesterwerk uit onze bakkerij.