Vacature Onderhoudsmonteur Wafelovens

Ben jij de ontbrekende schakel tussen onze technische dienst en onze wafelbakkers? Krijg jij energie van het onderhouden van machines en zie jij het als een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het up to date houden van ons ovenhuis?

Binnen Helwa zijn wij op zoek naar een

Onderhoudsmonteur Wafelovens

Over ons

Helwa Wafelbakkerij is een familiebedrijf en de enige wafelbakkerij in Nederland die zich uitsluitend bezig houdt met de fabricage van wafels, gevestigd te Hallum.

Gebruikmakend van de modernste productiemiddelen worden bij Helwa wafels gebakken, gevuld met crème en eventueel gechocolateerd. Een greep uit het assortiment is de welbekende pennywafel en frou frou, maar we maken ook proteïnerepen en andere gechocolateerde producten. De afzet vindt wereldwijd plaats bij zowel retailers (o.a. de grote supermarktketens in Nederland) als andere afzetkanalen onder private label voor bekende merken wereldwijd en eigen merk. Helwa heeft ruim 100 medewerkers.

Helwa Wafelbakkerij beschikt over 7 mechanisch aangedreven gasgestookte wafelovens. Deze ovens zijn essentieel voor ons volledige productieproces en moeten in optimale staat verkeren om de kwaliteit en continuïteit van het bakproces te waarborgen. Jij zult een belangrijke rol spelen in dit proces.

Over de functie

De functie van onderhoudsmonteur wafelovens is helemaal nieuw. Dit betekent dat we van jou verwachten dat je verantwoordelijk om zult gaan met de vrijheid die je daarin van ons krijgt. Samen met jouw leidinggevende, het hoofd Technische Dienst, ga je op zoek naar de meest gunstige invulling van jouw tijd afgestemd op de productieplanning. Jij wordt verantwoordelijk voor het welzijn van de wafelovens en in overleg met de bakkers zoek je naar de meest optimale manier van onderhoud voor de ovens. Ben jij een aanpakker en werk je graag zowel in teamverband als zelfstandig? Houd je ervan om nauwkeurig te werken en vind jij ook dat de kleine details het verschil vaak maken?

Lees dan verder…

Jouw taken

– Je hebt nauw contact met de bakkers, de teamleiders en assistent-bedrijfsleider productie die aangeven welke problemen zich voordoen;
– Je houdt rekening met de productieplanning;
– Je voert de nodige reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit en rapporteert hierover aan jouw leidinggevende en belanghebbenden in productie;
– Indien nodig, zorg je er samen met jouw leidinggevende voor dat je genoeg hulp krijgt om de werkzaamheden uit te voeren;
– Je houdt het ovenonderdelenmagazijn netjes en overzichtelijk;
– Je zorgt er samen met jouw leidinggevende voor dat er voldoende onderdelen op voorraad liggen;
– Bij revisie-projecten van ovens zorg jij ervoor dat alles correct en volgens planning verloopt.

Wij vragen

– MBO Werktuigbouwkunde;
– Kennis van/ervaring met mechanische techniek, pneumatiek en bij voorkeur ook elektrische techniek;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– 100% inzet voor en betrokkenheid bij het optimaal draaien van de ovens;
– Je werkt in dagdienst, maar we vragen flexibiliteit om van deze dagdienst af te wijken als dat voor de uitvoering van acties nodig is.

Wij bieden

– Een bruto periodeloon vanaf 2.165 euro;
– Ploegentoeslag indien van toepassing;
– Korting op collectieve zorgverzekering van 5%;
– 2/3e deel van pensioenopbouw ten laste van werkgever.

Informatie en sollicitatie :

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Hans Tjepkema, tel: 0518-432041. Je sollicitatiebrief + CV, met daarin je motivatie voor deze functie, kun je sturen naar HR@helwa.nl.