Wafels zonder suiker

Suiker is niet de belangrijkste smaakmaker voor een wafelproduct. Onze krokante wafels hebben een heerlijke crèmevulling in de smaak vanille, chocolade of citroen, wat deze net zo lekker maakt als de wafels met suiker. Het licht krokante wafelblad bevat geen kunstmatige toevoegingen en is daarom dus een verantwoord alternatief. Helwa heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het produceren van de perfecte, knapperige, gevulde wafels aan de hand van onze eigen unieke recepten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met niet alleen wafels zonder suiker, maar ook glutenvrije en proteïne wafelrepen. Bekijk hier het complete assortiment.

Wafels zonder suiker op maat gemaakt

Al onze wafelrepen (zonder suiker) produceren wij op maat onder private label of onder ons eigen merk Better4U. Dankzij geïmplementeerde technologieën en flexibele productiefaciliteiten, is het mogelijk allerlei soorten wafelproducten te produceren. Zo kan bijvoorbeeld de afmeting van het wafelblad, receptuur, vulling, coating en de verpakking aangepast worden.

Geïnteresseerd in een samenwerking met Helwa?

Wilt u wafels zonder suiker toevoegen aan uw eigen merk of assortiment? Wij kunnen u hierbij helpen om wafels te produceren die voldoen aan uw eisen. Er zijn vele mogelijkheden om een nieuwe receptuur en verpakking voor u samen te stellen. Het is ook mogelijk om uw wafelproducten te verkopen onder ons eigen merk en verpakking “Better4U”, dit is zeker aan te raden als u geen financiële mogelijkheden heeft om in een eigen verpakking te investeren. Wilt u meer informatie over Better4U? Bekijk dan onze productpagina.

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches