Wafelreep producent

Helwa speelt in op trends & ontwikkelingen in de consumentenmarkt

Tegenwoordig zijn wafelrepen nog steeds populair bij consumenten, en er is vooral een stijgende vraag naar proteïne wafelrepen, glutenvrije- en suikervrije wafels. Dit maakt dat wafelrepen interessant zijn om onder uw eigen merknaam te laten produceren. Lees hieronder meer over de producten van Helwa.

Breed assortiment wafelrepen

Helwa produceert traditionele wafels maar steeds meer wafelrepen met echte Belgische chocolade. Hiermee speelt Helwa in op belangrijke trends in de consumentenmarkt. Een belangrijke trend is dat consumenten zich steeds meer bewust zijn van de voordelen van (meer) gezonde voeding. Daarom produceert Helwa ook glutenvrije en suikervrije wafelproducten. Een andere trend is de vraag naar proteïne repen voor extra ondersteuning van de gezondheid of voor sporters die topprestaties moeten leveren. Wil je meer weten over ons wafelrepen assortiment? Bekijk dan ons complete aanbod.

Better4U producten

Helwa is al ruim 60 jaar een betrouwbare private label partner. We produceren wafelrepen die volgens uw eigen wensen kunnen worden geproduceerd. Hierbij kan de receptuur van het wafelblad, de vulling, afmeting, coating en verpakking van het product worden aangepast. Als private label producent kunt u bij ons producten onder eigen merk laten produceren maar kunt u ook kiezen voor ons assortiment in onze Better4U verpakking. Meer weten over Better4U? Bekijk de mogelijkheden.

Wafelreep producent Helwa

Helwa Wafelbakkerij is uw partner in de ontwikkeling van private label wafelproducten. Het is onze uitdaging om samen met u het goede van onze wafels te combineren met de actuele trends om zodoende te komen tot innovatieve, inspirerende wafelproducten voor úw merk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en geïnspireerd worden? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches