Proteïne wafels

De proteïne reep is beschikbaar in 20 en 40 gram versie en bevat ‘wei’ proteïne. De proteïne wafel is gemaakt met echte Belgische melkchocolade en bevat twintig procent proteïne. Helwa zorgt ervoor dat de proteïne reep een verhoogd proteïnegehalte heeft en weinig suiker bevat. En om het nog gezonder te maken: er worden geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen gebruikt om de proteïne reep te produceren.

Trends in de voedingsmiddelenindustrie
Energie-, verzadigings- en gewichtmanagement zijn erg belangrijke pijlers als het gaat om voeding en hoe wij daar tegenwoordig mee omgaan. Wij, Helwa Wafelbakkerij uit Hallum, hebben deze trend gesignaleerd en speciaal daarom een proteïne wafel ontwikkeld.

Proteïne (wafel) reep
Proteïne is een voedingsstof die het lichaam goed kan gebruiken als het wil groeien en proteïne draagt bij aan het onderhoud van ons lijf. Proteïne ondersteunt het menselijk lichaam tijdens en na het sporten. De stof repareert spierweefsel en helpt bij het bouwen van het spierweefsel. Deze power bar is daarom geschikt voor iedereen die zich bewust bezighoudt met voedsel en is ideaal voor mensen die sporten. Naast de geschiktheid van deze reep voor sportfanaten is proteïne ook een goede bouwstof voor kinderen, jongeren, jonge vrouwen en senioren die spierweefsel verliezen door het ouder worden.

Private Label productie
Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve Private Label partner in de koekindustrie is Helwa een geschikte partner. Wij ontwikkelen en produceren knapperige en gevulde wafelproducten. Dat doen wij overigens al meer dan 60 jaar.

Ervaring
We gebruiken onze ervaring in de met crèmegevulde en met chocolade omhulde wafels ook om glutenvrijebiologische en suikervrije wafels te produceren. En inmiddels zijn wij dus ook in de gelegenheid om proteïne wafels te produceren onder uw eigen merk!

Flexibiliteit
Met onze moderne en flexibele productiefaciliteiten, onze expertise in het ontwikkelen van nieuwe producten en onze implementatie technologieën kunnen wij ons gemakkelijk aanpassen aan de wensen die u heeft bij de door u gewenste wafelproducten. Denk daarbij aan de grootte, het recept, de vulling, de coating en de verpakking van de door u gewenste wafels!

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches