Natuurlijke wafels produceren

Een tussendoortje blijft populair, alleen is men steeds meer bezig met verantwoord snoepen. Deze ontwikkeling is ook duidelijk te merken in de ambachtelijke bakkerij en banketbakkerij. Een positieve en interessante ontwikkeling waar u zeker de vruchten van kunt plukken voor uw eigen merk.

Natuurlijk snacken

Gedurende de dag kan het heerlijk zijn om een tussendoortje te nemen, maar het liefst wel verantwoord natuurlijk. De natuurlijke wafels zijn een ideale én verantwoorde snack voor tussendoor. De puur natuurlijke wafels zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bevatten geen conserveringsmiddelen. De natuurlijke wafels zijn daarom een ideale snack voor de gezondheidsbewuste consument.

Assortiment

Helwa heeft een ruim assortiment puur natuurlijke wafels. Ze zijn krokant en omhuld met heerlijke Belgische chocolade. De wafels hebben unieke recepten en we kunnen ze geheel naar uw wensen produceren. De luchtige wafelreep Free Time bevat maar liefst 88% Belgische chocolade en de breekreep Enjoyruim 80%. De wafels kunnen per twee of in een multipack worden geleverd. Bent u benieuwd naar het hele assortiment van natuurlijke wafels die u kunt laten produceren?

Glutenvrij, suikervrij & proteïnerepen

Ook als het gaat om glutenvrije of suikervrije producten bent u bij Helwa aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment! Bent u op zoek naar proteïnerepen dan nodigen we u graag uit om de verschillende productmogelijkheden te ontdekken.

Natuurlijke wafels produceren onder private label

Wilt u een wafelreep onder uw eigen label laten produceren? Bij Helwa bent u aan het juiste adres voor het zorgvuldig produceren van uw wafels en (proteïne) repen. Wij denken met u mee in het hele productieproces én wij zorgen voor de distributie van uw geproduceerde wafels.

Ervaringsdeskundige

Wij zijn al meer dan 60 jaar ervaringsdeskundige en een betrouwbare partner. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten, onze expertise in productontwikkeling en de implementatie van nieuwe technologieën kunnen wij de wafels compleet naar uw wensen produceren.

Wilt u natuurlijke wafels laten produceren?

Bent u enthousiast geworden over onze wafels of wilt u meer weten over een samenwerking? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches