Glutenvrije vanille wafels

De onuitputtelijke voordelen van teff

Onze wafels worden geproduceerd met glutenvrije meel (teff) en echte Belgische melkchocolade. Teff biedt vele voordelen voor mensen met glutenintolerantie, omdat het niet de schadelijke glutenfractie bevat. Maar teff heeft nog vele andere voordelen zoals een hoog gehalte aan ijzer, calcium en proteïne. Er zitten ook meer langzaam verteerbare koolhydraten in, waardoor je langer een verzadigd gevoel houdt. Dit maakt onze wafelrepen zeer geschikt voor mensen met glutenintolerantie, maar ook voor veganisten en duursporters.

Glutenvrije wafels zijn ook een traktatie voor de smaakpapillen

De wafelrepen van Helwa zijn een verantwoorde snack voor tussendoor, maar ze zijn ook zeker een traktatie voor de smaakpapillen. We hebben diverse wafelrepen in het assortiment welke ook volledig zijn aan te passen naar uw eigen wensen. Zijn uw klanten juist fan van pure Belgische chocolade? Ook dit kan Helwa produceren.

Ontwikkelingen in de markt van glutenvrije producten

De vraag naar glutenvrije producten is de afgelopen vijf jaar jaarlijks met 10% gestegen. Deze stijging heeft ook Vooral te maken met het feit dat de consument steeds vaker kiest voor glutenvrije producten vanwege de voordelen voor de gezondheid en gewichtsbeheersing, zelfs als er geen sprake is van glutenintolerantie. Glutenvrije producten zijn een stijgende trend waar ook u op in kunt spelen met uw eigen merk.

Glutenvrije vanille wafels

Zijn vanille wafels in trek bij uw consumenten en wilt u een glutenvije variant op de markt brengen? Helwa heeft geen standaard assortiment glutenvrije vanille wafels, maar Helwa kan dit wel produceren op basis van uw wensen.

Glutenvrije wafelrepen voor uw eigen merk

Wilt u glutenvrije wafels onder uw eigen merknaam en huisstijl vermarkten? U bent bij Helwa aan het juiste adres, want met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van knapperige wafelproducten zijn wij uw betrouwbare partner voor een (langdurige) samenwerking. Wij produceren wafels die volledig volgens uw eigen wensen worden geproduceerd.

U kunt de volgende onderdelen zelf samenstellen:

  • Receptuur van het wafelblad
  • Receptuur van de vulling
  • Afmeting
  • Coating
  • Verpakking

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze wafelrepen en de mogelijkheden van een samenwerking.

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches