Gluten Vrije wafels

Chocolade en teffbloem
Met meer dan 80% Belgische melkchocolade zijn de Helwa glutenvrije chocolade wafelrepen erg interessante producten. Beide producten bevatten het glutenvrije Teffgraan met veel voordelen, zoals belangrijke vitaminen en mineralen. De glutenvrije chocolade wafels bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn onze producten vrij van geharde vetten.

Glutenvrije ontwikkeling en erkenning
Er is een groei gaande als het gaat om glutenvrije producten. De glutenvrije markt in de retail is op zijn minst 10 procent gegroeid in de laatste vijf jaar. Niet alleen mensen die lijden aan coeliakie, maar ook mensen die bewust bezig zijn met eten, zijn een. De publieke erkenning van coeliakie is gegroeid van 44 tot 74 procent in vijf jaar tijd.

Private Label
Bent u op zoek naar een betrouwbare en innovatieve Private Label partner in de wafelcategorie? Helwa Wafelbakkerij bevindt zich in Nederland en ontwikkelt en produceert al ruim 60 jaar knapperige en gevulde wafelproducten.

Ervaring
Wij gebruiken onze uitgebreide ervaring in de productie van traditioneel met crème gevulde wafels en chocolade omhulde wafels om proteïne, organische, suikervrije en biologische wafelproducten te produceren. Wij zijn er klaar voor om glutenvrije wafels onder uw naam te maken!

Flexibiliteit
Helwa’s moderne, flexibele productiefaciliteiten, specialistische kennis op het gebied van productontwikkeling en onze geïmplementeerde technologieën maken het mogelijk de wafels aan te passen aan uw wensen. Dit geldt voor de afmeting van het wafelblad, receptuur, vulling, coating en de verpakking.

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches