Better4U

De trend van een bewuste levensstijl is naast inmiddels ook duidelijk zichtbaar in het koekschap en het chocoladeschap. Helwa speelt in op deze trend door het merk ‘Better4U’ op de markt te brengen. De unieke producten van ‘Better4U’ zijn een gezonder alternatief voor de reguliere snacks die op de markt te verkrijgen zijn.

Verantwoorde snack zelf samenstellen
Bent u op zoek naar een alternative en dus ‘Better4U’ snack of proteïne reep voor uw doelgroep? U kunt een keuze maken uit de verschillende producten die al zijn voorzien van een ‘Better4U’ verpakking. Dit is vooral interessant als u niet over de tijd of financiën beschikt om een eigen verpakking te laten ontwerpen. U kunt ook uw eigen product volledig samenstellen en de verpakking voorzien van uw eigen merk en huisstijl. Bent u benieuwd welke productcategorieën er allemaal zijn? Lees dan zeker verder.

Categorieën Better4U
Het merk Better4U is onderverdeeld in vier categorieën, dit maakt het eenvoudiger om het juiste product voor uw merk te vinden. Waar bent u naar op zoek? Maak hieronder een keuze uit de diverse categorieën:

  • Weight control
  • Sports
  • Functional
  • Snacks

Gewichtsbeheersing (weight control)
De consument is zich steeds bewuster van de voordelen van een gezonde levensstijl en daarmee ook van gewichtsbeheersing. De consument volgt steeds vaker een gezond dieet en daarin speelt uitgebalanceerde voeding een grote rol. Helwa produceert maaltijdvervangers of gewichtsbeheersing snacks die weinig calorieën en vet bevatten, maar wel een hoog gehalte aan proteïne hebben. Het is ook mogelijk om specifieke ingrediënten toe te voegen om bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Sport
Voor atleten is een uitgebalanceerd dieet essentieel voor optimale sportprestaties. Bij een actief leven hoort ook gezonde voeding, waardoor het lichaam ondersteunt wordt om spieropbouw te bevorderen. Proteïnerepen passen perfect in deze actieve leefstijl omdat ze de nodige aanvulling voor het lichaam kunnen bieden en omdat ze natuurlijke ingrediënten bevatten. Helwa produceert repen met een hoog gehalte aan proteïne. De wafelrepen met proteïne hebben een handig formaat, waardoor sporters ze eenvoudig mee kunnen nemen.

Functioneel
De consument is zich steeds bewuster van gezondere voeding en eventuele tekorten of allergieën. Denk hierbij aan een vitamine B12 tekort of intolerantie voor gluten. Helwa heeft een ruim assortiment aan glutenvrije en functionele repen die speciaal zijn ontwikkeld om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Deze repen bevatten toegevoegde vitaminen, mineralen en groene thee extract. Functionele repen zijn ook een zeer waardevolle aanvulling op het dieet van zwangere vrouwen en oudere mensen. De repen van Helwa staan erom bekend dat ze licht en knapperig zijn en verzadigen.

Snacks
Een snackreep kan op elk gewenst moment van de dag worden gegeten, zonder dat ze een specifiek doel hebben. Een snackreep zonder suiker, met natuurlijke en gezondere ingrediënten speelt precies in op de trends van verantwoord ‘on the go’ snacken. Het is ook mogelijk om een reep met fruitvulling en yoghurt coating te produceren. De snackrepen hebben een ideaal formaat, zodat ze handig zijn om onderweg mee te nemen.

Geïnteresseerd in een samenwerking?
De producten van Better4U zijn zelf samen te stellen voor uw eigen merk. We hebben ook een verpakking ontworpen, waar u gebruik van kunt maken. Wij kunnen u eventueel helpen bij de ontwikkeling van uw eigen verpakking. Meer weten over Better4U? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over Helwa?

Onze

speerpunten

  • 1. Productie van gevulde wafelproducten
  • 2. BRC en IFS: hoge, gegarandeerde kwaliteit
  • 3. Klantspecifieke en eigen innovatie
  • 4. Voor Private labels en A-merken
  • 5. Ruim assortiment, ook voor niches