printlogo

Bedrijfsinfo

Wafel producent - Wafelspecialist

Zoekt u een betrouwbare, innovatieve Private Label partner? Helwa Wafelbakkerij ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar krokante, gevulde wafelproducten.

Uitgebreid assortiment

Onze ruime ervaring in de productie van de klassieke crèmewafels, zoals de pennywafels, javawafels en koffiewafels, gebruiken wij om ook biologische, suikervrije en puur natuurlijke wafelproducten te produceren. Daarnaast hebben wij in 2007 glutenvrije wafelsnacks aan ons uitgebreide assortiment toegevoegd.

Inspelen op trends

Helwa speelt in op steeds veranderende trends en consumentenvoorkeuren. Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar innovatieve, nieuwe producten. Recente voorbeelden hiervan zijn de wafels met een echte fruitvulling en wafels met een vulling van brosse chocolade. In tegenstelling tot crème bevat de fruitvulling geen vet en daarom passen deze wafels uitstekend bij de wensen van de gezondheidsbewuste consument. De wafel met brosse chocolade speelt in op de vraag naar luxere producten.

Flexibiliteit

Helwa’s moderne, flexibele productiefaciliteiten, specialistische kennis op het gebied van productontwikkeling en onze geïmplementeerde technologieën maken het mogelijk de wafels aan te passen aan uw wensen. Dit geldt voor de afmeting van het wafelblad, receptuur, vulling, coating en de verpakking.

 

Helwa Wafelbakkerij BV | Doniaweg 41 | 9074 AG | Hallum Nederland | Tel. +31(0)518 432041 | Fax +31(0)518 431731 | info@helwa.nl