Helwa Wafelbakkerij:

Succesful Private Label Partner

Succesful Private Label Partner

Een voorbeeld van één van onze succesvolle private label partnerships is de Omi Wafel. Deze wafel is speciaal ontwikkelt voor mensen met diabetes. 

Een wafel voor mensen met diabetes
Dokter Charles Lui wilde iets doen voor mensen die niet alles kunnen eten wat zij willen en daarom bedacht hij de Omi Wafel en kwam hij bij Helwa om te helpen bij de ontwikkelen en de productie van de wafel. 

Vrij van toegevoegde suikers
Inmiddels produceren wij de smaakvolle en gezonde wafel die vrij is van toegevoegde suikers, maar vier gram vezels bevat. De wafel is gemaakt om het hongergevoel de baas te zijn en het energieniveau te verhogen. Daarnaast is de wafel omwikkeld met echte Belgische melkchocolade. 

De werking van diabetes
Ons lichaam neemt bloedsuiker uit het eten dat wij tot ons nemen. Alle koolhydraten die wij eten, zoals brood, suiker en aardappelen worden omgezet als glucose in ons bloed. Deze ‘bloedglucose’ of bloedsuiker zoals wij het noemen, geeft energie aan jouw lichaamscellen. Bloedsuiker is dus een enorm belangrijke speler in het lichaam, want zonder overleef je het niet. 

Geschikte snack voor diabetici
Idealiter kan ons lichaam het bloedsuikerniveau zelf en op de juiste manier reguleren. Dat wil zeggen dat het niveau dus niet te laag en niet te hoog is. De Omi Wafer is daarbij de ideale snack, omdat het is laag in koolhydraten en suiker, maar het stabiliseert de afgifte van insuline (het hormoon dat zorgt voor de verbinding tussen de bloedsuiker en de cellen) in het lichaam en geeft geen problemen in het metabolisme. 

Meer informatie over private label mogelijkheden
De Omi Wafel is ideaal voor individuen die hun ontbijt overslaan of regelmatig veel koolhydraten en calorieën eten als ontbijt/snack/tussendoortje. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de Omi Wafel of neem contact met ons op voor onze productiemogelijkheden voor uw producten! 

https://www.omiwafer.com/ 

 

 

Meer informatie? Vraag hier aanof bel: +31 (0)518 432041
BRC, IFS, USDA, RSPO
helwa wafelbakkerij bv logo
Developing inspiring products for YOUR brand