helwa wafelbakkerij bv logo
Developing inspiring products for YOUR brand

Suikervrije vanille wafels

Wie zegt dat suiker de belangrijkste smaakmaker van een wafelproduct is? De suikervrije vanille wafelrepen van Helwa hebben een authentieke smaak en dát zonder toegevoegde suikers. Wilt u hier meer over weten? Lees dan zeker verder!

Direct meer weten?

De suikervrije vanille wafels van Helwa

Stijgende vraag naar suikervrije voeding 

Tegenwoordig is men meer gezondheidsbewust dan voorheen. Men is zich er steeds meer van bewust dat voeding een grote invloed heeft op de algemene gezondheid. Ook retailers ervaren een toenemende vraag naar producten met een lage hoeveelheid suiker. Helwa ontwikkelt speciale wafelproducten die voldoen aan de eisen van de gezondheidsbewuste consument. Dit zijn de suikervrije (vanille) wafels maar ook glutenvrije wafelrepen, biologische wafelproducten en ons puur natuur assortiment.    Ontdek ons ruime assortiment suikervrije wafelproducten.   

Wat maakt onze suikervrije vanille wafels zo speciaal?

Helwa heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren van knapperige, gevulde wafelproducten. Onze wafelrepen zijn al decennia lang de favoriet van jong en oud. De suikervrije wafels zijn krokant en voorzien van een heerlijke vanillecrèmevulling. De suikervrije wafels zijn ook verkrijgbaar met een vulling van chocolade- of citroencrème. Het wafelblad is krokant en licht en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Voor het produceren van wafels maakt Helwa gebruik van unieke recepten. Een echte sensatie voor de smaakpapillen!

Ruim assortiment van unieke wafelproducten

Helwa produceert ook glutenvrije en proteïne wafelrepen. Ontdek het complete assortiment. Bent u op zoek naar suikervrije wafels voor uw merk? Dankzij onze uitgebreide ervaring en moderne en flexibele productie-faciliteiten zijn wij in staat om suikervrije wafels te produceren die voldoen aan uw eisen. U kunt de receptuur van het wafelblad, de vulling, afmeting, coating en de verpakking compleet zelf samenstellen. Heeft u beperkte financiële mogelijkheden voor het ontwikkelen van een eigen verpakking? Dan kunt u ook onder ons eigen “Better4U” merk uw wafelproducten produceren. 

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Wilt u ook inspelen op de stijgende vraag naar suikervrije voeding? Neem dan zeker contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor uw eigen merk! 

Helwa RSS

Wilt u meer weten over glutenvrije wafels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Contact met Helwa