helwa wafelbakkerij bv logo
Developing inspiring products for YOUR brand

Private label proteïne repen

Proteïne repen zijn geschikt voor een brede doelgroep; niet alleen voor sporters maar ook voor de consument die baat heeft bij extra proteïne of die gewicht wil verliezen. 


Direct meer weten?

Breed assortiment proteïne repen

Proteïne repen zijn mateloos populair en dat is niet zonder reden. De repen bevatten een hoog gehalte aan eiwitten, calcium en voedingsvezels waardoor de bloedsuikerspiegel wordt gereguleerd. Hierdoor worden de koolhydraten door het lichaam langzaam opgenomen, waardoor de consument een verzadigd gevoel krijgt. 

Stijgende vraag naar proteïne repen 

Helwa speelt in op deze stijgende vraag naar proteïne repen en heeft een ruim assortiment proteïne wafels en wafelrepen in verschillende smaken. Deze wafelrepen zijn rijk aan proteïne, bevatten geen toegevoegde suikers en ze zijn overgoten met een heerlijke laag echte Belgische chocolade. De repen zijn geschikt voor een eiwitrijk dieet of voor sporters die na een inspanning behoefte hebben aan extra proteïne. De proteïne wafelrepen van Helwa bevatten tenminste 20% proteïne. 

Private label proteïne repen

Helwa produceert proteïne repen voor uw eigen merk, geheel volgens uw eigen wensen. U bepaalt zelf de receptuur van het wafelblad en de vulling, afmeting, coating en verpakking. Mocht u geen mogelijkheid hebben om een eigen verpakking te laten maken dan kunt u ook proteïnen repen laten produceren die zijn voorzien van onze eigen Better4U verpakking. Better4U is een gloednieuw merk dat wafelproducten produceert voor verschillende gebruiksdoeleinden zoals sport of gewichtsbeheersing. Wilt u meer weten over Better4U? Bekijk dan de mogelijkheden.

Moderne productiefaciliteiten 

Helwa produceert al meer dan 60 jaar wafelproducten van hoge kwaliteit en beschikt over moderne en flexibele productiefaciliteiten. Helwa heeft ruime ervaring in de productie van klassieke crèmewafels, maar ook biologische, suikervrije en natuurlijke wafelproducten. In 2007 heeft Helwa ook glutenvrije wafels aan ons assortiment toegevoegd. 

Interesse in private label proteïne repen? 

Helwa is een betrouwbare partner met een ruime expertise in het produceren van hoogwaardige wafelproducten. Wilt u meer informatie aanvragen of een offerte ontvangen voor het produceren van private label proteïne wafelrepen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Helwa RSS

Karakteristieken proteïne repen

Karakteristieken:

  • Geen toegevoegde suiker
  • Gemaakt met echte Belgische chocolade;
  • Gezoet met de zoetstof maltitol 

U kunt (vrijblijvend) contact met ons opnemen voor meer informatie over de proteïne repen van Helwa!

Contact met Helwa